Torsbytalks

# 10 Torsby talks Gäst Sabina Grahn

September 10, 2020
Sabina startade Torsbys första sportbar, Strikeout på Järnvägsgatan.
 

Trots sin unga ålder har hon under flera år gått och drömt om att ha ett alldeles eget företag. Drömmen blev sann då hon kunde slå upp portarna till Torsby första och enda sportbar som är placerad på Järnvägsgatan som är samhällets paradgata.

– Varför det blev en sportbar? Tja, men facit i hand var det egentligen inget svårt beslut, säger Sabina. Jag ville så gärna starta ett eget företag och därför började jag sondera Torsbys marknad ordentligt i sömmarna. Vad är det som egentligen saknades i samhället? Och vad är det som skulle behövas och det var i den vevan som tankarna på en sportbar började ta form på allvar eftersom jag vet att det finnas ett stort allmänt intresse för sport i bygden.

 

– Den här typen av uteställe saknas i Torsby. En bar där man kan umgås och prata över ett glas eller se hockey eller fotboll tillsammans. Vi kommer inte att ha något dansgolv, det finns ingen plats för det och det här är inte tänkt att bli den typen av uteställe. Här kan man i stället hänga innan man kanske går för att dansa.

 

Detta är klipp från artiklar i lokal press. Här kan du lyssna på Torsbys yngsta krögare och vad hon vill dela med sej av! Välkommen till Torsby talks! #tuab #itorsby #torsbykommun 

Play this podcast on Podbean App